مواد لازم:

کته یا چلو

3 پیمانه

100 گرم / 142 کالری

مغز گردو نیم کوب

100 گرم

100 گرم / گردو کالری

کشمش بی هسته خیس خورده

100 گرم

100 گرم / کشمش کالری

کلم قرمز کوچک

نصف بته

100 گرم / 19 کالری

سرکه

3قاشق

100 گرم / 22 کالری

روغن سالاد

3قاشق

100 گرم / 900 کالری

نمک، فلفل

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

 

 


 

طرز تهیه سالاد برنج :

 

 

*. کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید.

 

 

*. پس از 1 دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود .

 

*. همه اجزای 

سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید.

 

*. زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف 

سالاد بکشید .

 

*. برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید .

 

 

 


موضوعات مرتبط: سالاد برنج

تاريخ : دو شنبه 9 / 3 / 1394 | 13:8 | نویسنده : yas_i_n_m |

صفحه قبل 1 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.