مواد لازم:
کته یا چلو |
3 پیمانه |
100 گرم / 142 کالری |
مغز گردو نیم کوب |
100 گرم |
100 گرم / گردو کالری |
کشمش بی هسته خیس خورده |
100 گرم |
100 گرم / کشمش کالری |
کلم قرمز کوچک |
نصف بته |
100 گرم / 19 کالری |
سرکه |
3قاشق |
100 گرم / 22 کالری |
روغن سالاد |
3قاشق |
100 گرم / 900 کالری |
نمک، فلفل |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
طرز تهیه سالاد برنج :
*. کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید.
*. پس از 1 دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود .
*. همه اجزای
سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید.
*. زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف
سالاد بکشید .
*. برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید .
موضوعات مرتبط: سالاد برنج
صفحه قبل 1 صفحه بعد